Samen Kwiek: Fysiotherapie M van der Ploeg – spier, pees en gewrichtsklachten

Wanneer

• Continu of herhaaldelijk beschikbaar op specifieke data en tijden (zie omschrijving)

Beschrijving

Bij Fysiotherapie M van der Ploeg zijn 7 fysiotherapeuten werkzaam die gespecialiseerd zijn spier-, pees- en gewrichtsklachten. Spier-, pees en gewrichtsklachten komen voor in alle lagen van de bevolking en kan leiden tot problemen tijdens het dagelijks functioneren en het uitoefenen van je hobby en sport. Een snelle en goede diagnose met daaropvolgend beleid levert een belangrijke bijdragen aan het herstel. Dit vraagt naar lichamelijk onderzoek en behandeling door fysiotherapeuten die zich hierin hebben gespecialiseerd.

Aanboddetails

Rondom verschillende gewrichten werken we met gespecialiseerde teams. Zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en kunnen binnen het team een collega inschakelen voor een second opinion. Wij participeren in verschillende netwerken waarin orthopeden samenwerken met huisartsen en fysiotherapeuten. Hierdoor is goed en snel overleg mogelijk is.

De volgende teams zijn bij ons in de praktijk aanwezig en bestaan uit 2 of 3 fysiotherapeuten:

• Schouder en elleboog Team

• Knie Team

• Enkel en voet Team.

Veel ervaring ligt er ook op het gebied van protheses en revalidatie na een operatie. Bij Fysiotherapie van der Ploeg werken we met een speciaal revalidatietraject voor een optimaal herstel na deze ingrijpende operatie.

Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie wordt deze dienst vergoed door uw zorgverzekeraar. Als u geen passende verzekering heeft kunt u ook op rekening van de diensten gebruik maken.

https://samenkwiek.nu/product/fysiotherapie-m-van-der-ploeg-spier-pees-en-gewrichtsklachten/

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *