Trailrunning

Wil je graag begrepen worden in je (top-)sport trailrunning door een sportfysiotherapeut?

Als fanatieke sporter wil je graag door om je geplande training en wedstrijden te kunnen lopen. Ik help je met een zo actief mogelijk progressief herstel en focus op jouw wedstrijdfitheid.

Ik heb zeer positieve ervaringen met progressief actief herstel om zo snel mogelijk blessurevrij of in elk geval wedstrijdfit te worden. Zowel bij chronische klachten als bij acute blessures help ik jou weer op de trail!

Speerpunten / kernpunten:

visie, ervaring, trainingsleer, blessureherstel, fysiek totaal en lokaal, gezamenlijk analyseren, verbinden en dit ondersteund met trainingssoftware en inspiratie!

“ Quote”

Sinds 2011 begeef ik mij op de trails, vooral avontuurlijk maar ook enkele wedstrijden per jaar, het liefst in de Alpen.

Sinds 2012 werk ik als sportfysiotherapeut en heb ik mij onder meer gespecialiseerd in het kijken vanuit een totaal perspectief naar bewegen. Vanuit het hoe en waarom klachten kunnen ontstaan en of onvoldoende herstellen.

Ultra trailrun patiënten / sporters (regionaal, landelijk én over de grens) gebruiken mijn expertise op weg naar hun doel. De reden van consulteren ligt in de multifactoriële analyse en de pro-actieve aanpak.

“Quote”

Loop je vast in je huidige herstel, durf de stap te maken en bel voor een afspraak!

Iedereen heeft een drukke agenda, voor jou als (top-)sporter zoeken we een oplossing zodat je snel de eerste stappen van herstel kunt zetten.

Sportfysiotherapeut Gerrit Koops helpt jou weer op de trails!