Walking Football Lingewaard in oranje hesje gestoken.

De Old Stars Walking Football gemeente Lingewaard, onze voetballende “oldies”, zijn voorzien van mooie oranje hesjes bedrukt door Huisman sport

Bewegingsrichtlijn 2017

Bewegen is gezond. In de beweegrichtlijn 2017 (uitgegeven door de gezondheidsraad), een samenvoeging van de 3 oude beweegnormen en met de nieuwste wetenschappelijke inzichten,  is bondig uitgelegd wat gezond bewegen is en welke winst er te behalen valt.

Mocht u hier advies in willen, neem dan gerust contact met ons op.

Bewegen op Recept (BOR)

Feiko Heerze in De Gelderlander 30-1-2018 met “Stimulans voor diabeten” in een samenwerkingsverband tussen Huisartsen praktijk Polseweg, buurtsportcoach, Fysiotherapie M van der Poeg, Podotherapie, sportverenigingen en SWL samen werken aan leefstijl verandering.

Bewegen is …

Tienduizenden fysiotherapeuten zorgen samen dat jaarlijks zo’n 4 miljoen Nederlanders weer optimaal kunnen bewegen en dat gezonde mensen dat blijven doen.

Toch zijn de mogelijkheden van fysiotherapie bij lang niet iedereen bekend. Veel mensen weten niet met welke klachten ze allemaal naar de fysiotherapeut kunnen. Huisartsen en medisch specialisten weten vaak ook onvoldoende wat fysiotherapie voor hun patiënten kan betekenen.

Zie deze korte film en laat je informeren op Bewegen is

Sponsor Handbal vereniging Angeren

Fysiotherapie M van der Ploeg is kledingsponsor van Handbal vereniging Angeren.

Dames team 1 & 2 HVAngeren is bij de start van seizoen 2017 in nieuwe kleding gestoken. Als dank aan de sponsor is het hele team op de praktijk langs geweest.

Walking Football testen

Vrijdag 15 september zijn op sportclub SV Angeren de deelnemers van Walking Football aan een fitheidstest onderworpen.

Ben je 60 jaar en ouder en je wilt graag bewegen, bezig zijn met het spelletje voetbal en nieuwe sociale contacten leggen, neem dan voor informatie contact op. (zie ook De Gelderlander)  Ook dames zijn van harte welkom…!!!

ParkinsonNet – Elsbeth

Aangesloten bij ParkinsonNet.

In mei 2017 is Elsbeth opgeleid tot Fysiotherapeutisch deskundige op het gebied van Parkinson.

Uitbreiding Maatschap – Overdracht Maatschap

Sinds 1 januari 2017 zijn Gosse Bootsma, Annemieke Burgers en Gerrit Koops toegetreden tot de maatschap van Marten en Margriete van der Ploeg.

In een periode van 3 jaar zal de maatschap volledig overgaan naar de drie nieuwe mede-eigenaren.

Coca Cola Zero ski-uitje

Een gezellige pauze invulling met het invullen van een slagzin voor Coca Cola Zero heeft tot gevolg het winnen van de hoofdprijs: Een volledig verzorgde luxe skireis naar Val-d’Isère Frankrijk.

Fysiotherapie M van der Ploeg bestaat 30 jaar!

In deze folder laten we zien hoe we ons de afgelopen 30 jaar hebben ontwikkeld en waar we nu staan met Fysiotherapie M van der Ploeg.

Als team hebben we dit gevierd met een lang weekend weg in de Ardennen.